• TechnoMagicLand на 2 години

23 юни 2020
    На 23 юни интерактивният детски център за наука и технологии, създаден от ТехноЛогика, отбелязва своя 2-ри рожден ден. За този период той се превърна в любимо място на деца, родители и учители, където винаги можеш да научиш нещо ново за природните науки и технологиите и да се забавляваш и състезаваш с приятели.
    Пълен текст

• ТехноЛогика взе участие в Детския базар на професиите за пета поредна година

28 ноември 2019
    Близо 2000 младежи на възраст от 8 до 16 години се включиха в проведения на 22 и 23 ноември в София Тех Парк „Детски базар на професиите“. И тази година ТехноЛогика направи изживяването незабравимо за любопитните гости като ги посрещна с интерактивен щанд и вълнуващи презентации. Професионалисти от компанията представиха по атрактивен и достъпен начин професиите ГИС специалист, програмист, инженер и специалист по киберсигурност, като включиха в демонстрациите 3D скенер, 3D принтер, както и софтуер за инженерно проектиране, адаптиран за деца.
    Пълен текст

• Децата на ТехноЛогика в ролите на инженер, програмист, ГИС специалист, консултант, търговец и системен инженер

5 ноември 2019
    За 7-ма поредна година в ТехноЛогика се проведе проектът "Гордея се с труда на моите родители", чиято цел е да запознае децата с работата на техните родители и с различните професии, като им покаже, че трудът е ценност и всеки човек е полезен за обществото, независимо какво работи.
    Пълен текст

• ТехноЛогика участва за трети път в "Игри за добрини"

22 окт 2019
    За трета поредна година ТехноЛогика се включи в проекта на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН „Игри за добрини“. В него отговорни компании се обединяват около добротворчество, съчетано със спорт. ТехноЛогика взе участие в турнирите по футбол и тенис на корт, подкрепяйки каузата „Готови за успех“ на фондация bCause. В нея ученици и студенти, останали без единия или двамата си родители получават стипендии за отличен академичен успех. До избора на кауза се стигна след вътрешно гласуване между служителите на компанията.
    Пълен текст

• Нов български софтуер автоматизира HR процесите на малките и средните предприятия

2 окт 2019
    Новото облачно HR решение на ТехноЛогика е създадено за малките и средни предприятия и е съобразено с българското законодателство. Фирмите с до 250 служители ще получат единна интегрирана система за управление на човешкия капитал, която ще създаде необходимата организация на процесите и ще внесе добри практики при тяхното изпълнение.

• ТехноЛогика се класира на 7-мо място на световно състезание по киберсигурност

13 септ 2019
    Отборът на софтуерната компания ТехноЛогика се класира на 7-мо място в света и на 5-то място в Европа на квалификационния кръг на международното състезание по киберсигурност Global CyberLympics.

Директор Комуникации