ТехноЛогика се впусна в шеметна картинг надпревара

8 март 2018
На 7 март ТехноЛогика се впусна в спираща дъха картинг надпревара, провела се на най-модерната закрита писта в София – Ринг картинг. Събитието премина на очакваните високи обороти и вдигна адреналина на служителите на софтуерната компания, осмелили се да поемат контрол над малките бързи колички. Според правилата на състезанието, победата е за онзи участник, който регистрира най-бърза обиколка от всички.

Напрегната битка и оспорвано каране определиха първенците, като разликите между първия и втория бе 0,3 сек., а между втория и третия – 0,5 сек. Но в автомобилните спортове подобни разлики са нещо нормално. За своите 50,810 сек. победителят в състезанието заслужено бе отличен с красива тематична купа и възнаграден с ваучер за още 4 посещения на картинг.

За неговите конкуренти остава надеждата, че ще вземат реванш в някоя от множеството други дисциплини и възможности за извънофисна изява, които ТехноЛогика предлага на своите служители – футбол, волейбол, тенис на маса, петанк, боулинг, настолни игри и др.